Automatisering

Van der Krieke Automatisering levert automatiseringsdiensten en oplossingen voor het MKB. Voor een gedegen advies tot een totale inrichting van uw automatiseringsinfrastructuur.

Kwaliteit, service, resultaatgericht en persoonlijke aanpak is waar wij voor staan. Ons team van vakkundige ("Microsoft Certified Professional") en enthousiaste medewerkers hebben de kennis en ervaring om vele automatiseringsvraagstukken te beantwoorden en op te lossen. Met als resultaat een vertaling van uw wensen en mogelijke eisen naar een concrete oplossing.

"Van der Krieke Automatisering" is een bedrijf wat zegt wat ze doet én doet wat ze zegt. Duidelijke oplossingen als maatpak voor de gebruiker met transparante afspraken zonder verrassingen. Analyse van uw bedrijfstructuur op basis van ICT en telefonie is een specialiteit van ons.

Vrijblijvend onderzoeken wij voor u, waar u kunt besparen en verbeteren; ICT -en telefoniekosten, zowel GSM als vaste telefonie, maar ook kantoorartikelen kunnen bij deze besparing horen. Wij kunnen allerhande oplossingen en materialen leveren d.m.v. meer dan 18.000 kantoorartikelen; waaronder facilitaire producten, inktpatronen, toners en papier. Kortom van paperclip t/m bureaustoel .

Indien gewenst nemen wij contact met u op: info@krieke.nl