Telecom

Sinds 2006 de Telecom-specialist op Schouwen Duiveland!

In onze computerwinkel kregen wij steeds meer vraag naar telefonieproducten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarom zijn in 2005 de plannen ontstaan om ons hierin verder te specialiseren. In maart 2006 opende van der Krieke Telecom haar deuren. In 2007 zijn wij vanwege onze vakkennis, certificering en service aangesloten bij de landelijke keten Telecombinatie. Telecombinatie kan gezien worden als een keurmerk voor kwaliteit en service in de telecombranche. Inmiddels de grootste keten in Nederland, waarbij de scherpste prijzen voor abonnementen en telefoons aangeboden kunnen worden. Vrijblijvend kunnen wij u een aanbod doen voor particuliere -en zakelijke abonnementen. Laat u verrassen hoeveel u kunt besparen maandelijks !

In onze showroom kan iedereen terecht voor allerhande GSM toestellen, smartphones (o.a. Apple, Samsung, Nokia, Doro), vaste toestellen voor thuis, DECT, data oplossingen, internet aanvragen, mobiel internet en nog vele andere vormen van communicatie. Ook inrichting van bedrijven dmv hardwarematige of VoIp-telefooncentrales behoren tot onze oplossingen.

WIJ VERZORGEN ABONNEMENTEN INCL. TELEFOON VAN ALLE NETWERKEN, NIEUW EN VERLENGING TEGEN DE SCHERPSTE PRIJS.

Vraagt u ons ook om vrijblijvend advies voor uw zakelijk telefonieabonnementen; Met grote zekerheid kunnen wij besparingen verzorgen op uw telefoonkosten. Besparingen eventueel tot ruim 40%.

Kortom, als u advies wilt hebben, oplossingen zoekt voor eventuele communicatieproblemen of gewoon op zoek bent naar de nieuwste GSM toestellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres; Mol 11 in Zierikzee!

Tot ziens bij van der Krieke Computers-Telecom!