Computers

In april 2000 zijn Robert en Isabel van der Krieke het bedrijf "van der Krieke Computers" begonnen.

Met MTS-electronica en jarenlange ervaring in computers kon er met een solide basis een start gemaakt worden. Dit heeft er mede voor gezorgd dat er een uitstekende reputatie is opgebouwd als reparateur voor PC's, notebooks, telefoons en andere hardware. Met meerdere reparateurs in binnen -en buitendienst, repareren wij uiteraard alle merken. Met twee auto's kan onze buitendienst desgewenst snel ook bij u op locatie ter dienst zijn.
Met lage tarieven door gecertificeerde medewerkers, waarbij met een eerlijk advies een snelle, juiste en professionele oplossing wordt gegeven.

Inmiddels is van der Krieke computers een begrip geworden op Schouwen-Duiveland. In het vorige -en huidige pand is er door de loop der jaren een goed assortiment computers, notebooks, randapparatuur en accessoires opgebouwd.

van der Krieke Computers gaat verder daar waar anderen stoppen. Wij geven u geen doos mee om het vervolgens zelf uit te moeten zoeken.
Wij kunnen alles voor u verzorgen! De installatie van software, activatie van diverse onderdelen, het overzetten van alle bestaande data middels onze backupmachines, installatie van extra hardware zoals printers, routers, scanners...
Koopt u een computer/notebook bij van der Krieke, dan bent u verzekerd van een All-In service!

Op al onze hoog-kwaliteits produkten wordt een solide garantie en service gegeven. Garantie op PC-systemen en notebooks tot eventueel vijf jaar!